Janne Möller HIF


Målvaktscamp

Målvaktscamp är ett nationellt riktat projekt som startade under 2010 med målet att öka möjligheten för målvakter i åldern 15 – 18 år att utvecklas och förbereda sig för steget in mot seniorfotbollen. Nästa målvaktscamp är den 31/10-3/11.

Upplägget är en fyra dagars camp med teknikträning och videoanalysering, blandat med föreläsningar på olika tema, t.ex. att äta rätt, eller mental träning. Deltagarna bor och äter tillsammans på Valhall Park Hotel & konferens. Huvudtränare är välmeriterade f.d. landslags-MFF- och HIF-målvakten, Janne Möller. Träningarna leds av meriterade och erfarna ledare och dessutom gästas varje camp av några av Målvaktscampens kända gästtränare, t.ex. har HIF:s Pär Hansson och f.d. landslagsmålvakten Thomas Ravelli medverkat.
Möller är med och utvecklar programmet på Målvaktscamp tillsammans med Ezenze AB som är arrangör och har sitt kontor i Valhall Park. Det senaste är att man analyserar deltagarnas övningar på video.

– Vi spelar in under träning, går in i ett tält nere på träningsplanen, det s.k. ”mörkerrummet”, där spelar vi upp det och går ut och tränar igen. Genom denna metod får vi en direktanalys på plan. En videoanalys på några sekunder säger mer än om jag står och pratar i fem minuter, avslutar Möller.

Nästa camp hålls under höstlovet, den 31/10 - 3/11, då gästas Målvaktscamp av nybliven SM-guld vinnaren från HIF Pär Hansson. Det finns fortfarande några platser kvar för de som vill anmäla sig.

I Valhall Park sedan 2010
Web www.malvaktscamp.se
Adress: Ezenze AB, Box 1282,
262 24 Ängelholm
Beöksadress: Valhall Park, Ängelholm
Tel: +46 - 431-893 40
E-post: info@malvaktscamp.se

Inte långt borta

avståndskylt
Avstånd till Valhall Park, från när och fjärran. Stockholm 550 km eller 1 timme med flyg...

Friskis & Svettis

Friskis & Svettis

Friskis har en modern och fräsch anläggning med stor kapacitet i Valhall Park.

Ät gott i parken

Ät gott i parken

I Valhall Park och dess närområde finns det utmärkta lunchställen .

Adress: Peab Park AB, Box 1271, 262 24 Ängelholm; E-post: info@valhallpark.se

EPiTrace logger