Restaurangskolan Valhall College


Restaurangskolan Ängelholm

Välkomna till en ny termin på restaurangskolan.
 

Under hösterminen 2014 kommer våra öppetdagar vara tisdag och torsdag med undantag för lovdagar och andra schemabrytande aktiviteter.
Från vecka 45 har vi även öppet på onsdagar.

Temakvällar:
Höstensns temakvällar:
3 oktober Höstlunch 200:-, 4 rätters fast meny
17 oktober fisk o skaldjurs afton 400:-
7 november Gås lunch 200:-
10-12 december Julbord 350 :-, serveras kl 12 och kl 18 den 10 samt 11 december. 12 december endast kl 12

Portionsförpackad fryst mat:
Säljer vi under våra ordinarie öppetdagar. Smidigt och enkelt att ha med sig till jobbet eller att ha hemma när man inte känner för att laga mat – utan vill ha något lätt och snabbt. För bästa resultat – låt paketet tina upp i kylskåp ett dygn och värm sedan maten varsamt i mikrovågsugn. Det går även att värma hela papplådan i vanlig, konventionell ugn, men risken för uttorkning ökar. Hållbarheten är minst 2 månader i -18 graders frysförvaring. Om du skulle ha några synpunkter på maten så är det bara att höra av sig till oss.

Har du begränsad tid på lunchen, men vill ändå äta på restaurangskolan? Så här gör du!
Samtidigt som du ringer och beställer bord på telefon 0431-46 88 10, så beställer du den mat du vill äta. Menyn hittar du på länken här nedanför. Tala sedan om att ni har begränsat med tid och måste vara klara inom den och den tiden – så skall vi se till att ni hinner äta inom den önskade tiden.
Varför bör du boka bord?
Precis som på vilken vanlig restaurang som helst så varierar gästtillströmningen från dag till dag. Därför är det bra att boka bord så att ni är säkra på att få plats i matsalen. Ju längre i förväg ni ringer desto mer troligt är det att det finns plats. Ibland händer det att gäster avbokar sina bordsreservationer samma dag, därför är det aldrig för sent att ringa och se om det finns platser kvar i restaurangen.
Beställa mat i förväg?
På restaurangskolan skiftar vi maträtter varje dag för att eleverna ska få så mångsidig utbildning som möjligt. Vi tillagar begränsade mängder, därför tar vissa populära rätter ibland slut ganska fort. Vi hoppas att ni har förstående för detta. Därför kan det vara bra att beställa er mat i förväg om ni är ett större sällskap – dvs. mer än 8 personer. Eller så kanske ni varit inne på menyn och sett att er favoriträtt finns på menyn – ring då och reservera din mat i förväg så att ni kan få er favoriträtt när ni kommer till oss.

Kontakt och bordsreservation sker på 0431-46 88 10
Säkrast når ni oss på telefon under våra ordinarie öppetdagar som är tisdag – torsdag, mellan kl. 09.30 och 14.30 under höstterminen. Övriga dagar svarar vi i telefon om vi inte är upptagna med att hålla andra teorilektioner för våra elever.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adress: Peab Park AB, Box 1271, 262 24 Ängelholm; E-post: info@valhallpark.se

EPiTrace logger