Felanmalan

Energiteknik AB

EnergiTeknik och FörvaltningsTeknik är aktiva företag med lång erfarenhet av fastigheter och ett brett kompetensområde inom teknisk och administrativ förvaltning av hyresfastigheter och bostadsrätter. Ett viktigt inslag i vår verksamhet är rådgivning och utförande av energisparåtgärder och förebyggande fastighetsunderhåll.

Vi arbetar idag bl.a med teknisk förvaltning av ca 60 fastigheter om ca 120 000 m² som tex.  skolor,  dagis,  fritidsanläggningar och sociala fastigheter för Kärnfastigheter i Helsingborg samt totalförvaltning av ca 1200 lägenheter och olika slags lokaler till privata ägare eller bostadsrättsföreningar. Vi har till ett stort antal fastigheter avtal om teknisk skötsel och annan tillsyn.

Maintech Förvaltning Syd AB är liksom EnergiTeknik och FörvaltningsTeknik ett alternativföretag inom teknisk och administrativ förvaltning av fastigheter med speciell inriktning på olika slags godsterminaler i södra Skåne.  En del hyreslägenheter ingår i förvaltningsuppdragen liksom stora industrifastigheter från Malmö till Jönköping till en yta av c:a 200 000 m2.

I Valhall Park sedan: 2012

Web
www.energiteknik.nu
Adress:
Energiteknik AB
Valhall Park by 201
262 74 Ängelholm
 
Telefon + 46 42 16 42 40
E-post: info@energiteknik.nu

 

 

 

Vi sköter parken

Peab Park AB är förvaltare av Valhall Park området och det är Energiteknik AB som sköter allt underhåll av byggnaderna på området. Peab drift o underhåll sköter parken.

Lediga lokaler

Byggnad 10 Valhall Park

Erbjudanden från Peab Park AB.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om vad som finns att hyra i Valhall Park?

Adress: Peab Park AB, Box 1271, 262 24 Ängelholm; E-post: info@valhallpark.se

EPiTrace logger